اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور


توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام »


(قسمت پنجم)


از جمله اهداف مورد نظر در آماده سازی , چاپ و نشر مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور » که با عنوان توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » به جامعه مخاطبان این نویسنده و پژوهشگر ایرانی عرضه می شود می توان به برخی اهداف مشخص شده در زیر اشاره کرد:

-        -افزایش سطح آگاهی و شناخت مخاطبان (پژوهشگران , دانشجویان , فعالان اقتصادی کشور در حوزه کسب و کار ) با ظرفیت های موجود در جغرافیای اقتصادی کشور .

توضیح : با توجه به اصل فرصت سازی از ظرفیت های اقتصادی موجود در کشور در حوزه های صنعت , معدن , انرژی , کشاورزی و و تبدیل این ظرفیت ها از شکل بالقوه به سرمایه های باارزش افزوده  در حالت بالفعل , این مهم از جمله نیازمندی هایی است که می تواند در قالب محورهای مشخص شده در مجموعه ده جلدی مورد نظر موجبات افزایش سطح آگاهی و شناخت جامعه مخاطبان را با ظرفیت های مورد نظر و ابزارهای بالفعل سازی ظرفیت ها (توانمندسازهای سازمانی )  فراهم آورد.

-        -کاهش سطح فاصله کشور با کشورهای توسعه یافته در بهره برداری از ابزارها و فن آوری های نوین مورد بهره برداری در کشورهای توسعه یافته در بخش های مختلف تولید انرژی (فسیلی ,آبی , بادی و.) , کشف و استخراج و توسعه معادن , توسعه صنایع بازفرآوری و پالایش موادخام و. با ظرفیت های بالای صادرات محصولات .

-       - افزایش سطح اعتماد فعالان اقتصادی به سرمایه گذاری در حوزه هایی که از جمله حوزه های اصلی تولید ثروت در قالب مزیت های اقتصادی کشور قابل مشاهده است.

-       - افزایش سطح آگاهی و شناخت پژوهشگران , دانشجویان و فعالان اقتصادی کشور در حوزه کسب و کار و مدیریت اجرای پروژه های بهبود با ظرفیت های موجود در چندین حوزه اقتصادی که از پتانسیل بالای جایگزینی در یک اقتصاد تک محصولی برخوردار است.

-       - معرفی استعدادهای موجود در جغرافیای اقتصادی کشور در قالب سیزده محصول با ظرفیت جایگزین اقتصاد تک محصولی که از پتانسیل جذب در آمدی معادل با فروش نفت و مشتقات نفتی در اقتصاد تک محصولی برخوردار است.

-        - افزایش سطح آگاهی و شناخت جامعه پژوهشگران , دانشجویان , فعالان اقتصادی و کلیه مخاطبان علاقمند به آشنائی با گام های اصلی توانمندسازی اقتصاد ایران , و چگونگی نحوه بهره برداری از نسخه های بومی شده کاربردی که محصول تحقیقات , مشاوره و بررسی الگوهای توسعه اقتصادی درکشورهای پیشرو توسط مولف اثر می باشد.

-        -دستیابی به مجموعه ای تخصصی از پیشنهادات مولف کتاب در ترسیم الگوی توسعه اقتصادی کشور که در یک مجموعه ده جلدی به عنوان بزرگترین و کامل ترین نسخه تالیف در تراز آثاری در این زمینه در کشورهای آلمان , چین , ژاپن , کره جنوبی , مای , سنگاپور, هند و با تکیه بر یک نقشه راه اصولی برنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد اقتصادی ترسیم می گردد.

-        -دستیابی به نسخه ای ارزشمند از برنامه توسعه اقتصادی کشوراز دیدگاه مولف کتاب که با تکیه بر ظرفیت های موجود در جغرافیای اقتصاد و استعدادهای موجود در کشور , ضمن همترازی با آثار تخصصی آماده شده تاکنون در سطح جامعه جهانی بر معرفی ظرفیت های موجود در اقتصاد ایران و استعداد رو به توسعه آن در نمایشگاه های بین المللی کتاب تمرکز دارد و معرف جاذبه های اقتصادی ایران برای سرمایه گذاری در این زمینه می باشد.

-        -دستیابی به نسخه ای ماندگار از نویسنده و پژوهشگر ایرانی در ترسیم الگوی توسعه اقتصادی کشور در ده گام اصلی مشخص شده که می تواند موجبات انتقال دانش ایرانی طراحی الگو و اجرای برنامه های توسعه اقتصادی کشور را از نسلی به نسل دیگر فراهم آورد.

-        -دستیابی به آثار ارزشمند اجرای برنامه توسعه اقتصادی کشور براساس الگوی ترسیم شده با هدف توسعه اشتغال , افزایش سطح امنیت در سرمایه گذاری , تولید ثروت , توسعه بازارهای صادراتی و گسترش بازارهای هدف که از جمله پیامدهای پویایی یک اقتصاد رو به رشد در منطقه و جهان می باشد.

-        -و سایر اهدافی که در ترسیم چشم انداز چاپ , نشر و اجرای برنامه های کاربردی مشخص شده در این مجموعه ده جلدی بر ترسیم الگوی توسعه و اجرای آن در کشور تاکید دارد و از آینده ای روشن دربرنامه های توسعه اقتصادی کشور براساس الگوی ترسیم شده خبر می دهد.

 با بررسی ظرفیت های فراوان موجود در اقتصاد ایران , این مهم قابل درک است که با بهره گیری از یک الگوی توسعه مبتنی بر بهره برداری از ده گام اصولی (گام های مشخص شده در استاندارد های یک الگوی توانمندسازی) می توان به نتایجی دست یافت که از جمله دستاوردهای آن به پویائی اقتصاد ایران در یک چرخه بهبود رسید . چرخه ای که در آن اقتصاد ایران با اتکاء بر دانش و ظرفیت های موجود در سرمایه انسانی خود در تبدیل ظرفیت های بالقوه اقتصادی به فرصت های ارزشمند تولید ثروت (سرمایه ) می تواند در جایگاه خاص خود در جامعه جهانی قرار گیرد.  

مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور» مجموعه ای است که با عنوان استعاری توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » به عنوان جدیدترین اثر نویسنده و پژوهشگر ایرانی ( محسن لاسمی ) در آینده نزدیک به جامعه مخاطبان علاقمند به آثار این نویسنده عرضه می شود.


 


برنامه جامع توانمندسازی پارک های علم و فناوری

مدل برنامه ریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس و بررسی نقش آن در توسعه توانمندی های سازمان

اقتصاد ایران : ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » (قسمت پنجم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت چهارم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت سوم

اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت دوم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران درده گام » قسمت اول

  ,های ,توسعه ,اقتصادی ,اقتصاد ,ظرفیت ,    ,اقتصاد ایران ,اقتصادی کشور ,ظرفیت های ,موجود در ,توانمندسازی اقتصاد ایران ,اقتصاد ایران ظرفیت ,ترسیم الگوی توسعه ,کشور براساس الگوی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


کپسول تخفیف دونی دانلود فایل های کمیاب GroceryC shahinsalehi663 Judie's info Alfredo's notes گروه آموزشی دینی و قرآن متوسطه دوره دوم استان آذربایجان غربی jelveyepayizy کنکور 99 قبولی تضمینی پزشکی،کنکور99