بررسی آثار انطباقی الگوی توسعه اقتصادی کشور در

مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور »

با استانداردهای تحقق جهش تولید  »

قسمت پنجم »



با بررسی محورهای مشخص شده در آثار انطباقی شعارسال (جهش تولید ) به عنوان یکی از دستاوردهای مورد نظر جهت بهره برداری از الگوی معرفی شده در مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور» این گونه به نظر می رسد که الگوی معرفی شده در این مجموعه می تواند به عنوان یکی از الگوهای توسعه بهبود عملکرد اقتصادی کشور با هدف تامین شعارسال به عنوان یکی از دستاوردهای بهره برداری از این الگو مورد توجه قرار گیرد. از جمله محورهای مورد نظر در ترسیم الگوی توسعه اقتصادی ترسیم شده در مجموعه ده جلدی می توان به برخی عوامل مشخص شده در زیر اشاره کرد.



برخی اقدامات بنیادی توسعه زیرساخت در الگوی توسعه اقتصادی کشور و بررسی نقش آن در جهش تولید :



از جمله محورهای مورد نظر در این مجموعه ده جلدی که جلد اول آن در مراحل پایانی خود به سر می برد , می توان به برخی عوامل مشخص شده در زیر اشاره کرد . عواملی که می تواند به عنوان برخی اقدامات بنیادی توسعه زیرساخت در الگوی توسعه اقتصادی کشور مورد توجه قرار گیرد:



بخش اول کتاب : اامات برنامه ریزی و مدیریت تحول در اقتصاد ایران .



این بخش از کتاب در جلد اول ضمن پرداختن به پنج فصل اصلی (اختصاصی) به عواملی می پردازد که از جمله عوامل اصلی تعیین کننده نیازمندی های اقتصاد ایران به یک برنامه جامع تحول در یک شکل کلی و جامع از دیدگاه مولف اثر می باشد.



.فصل اول : اقتصاد ایران و نقش آن در برنامه توسعه کشور با بیست و یک سرفصل تخصصی.



.فصل دوم : جغرافیای مزیت های اقتصادی کشور با پنجاه سرفصل تخصصی که به ظرفیت های موجود در کشور و چگونگی نحوه توزیع این ظرفیت ها در جغرافیای استانی می پردازد.



.فصل سوم : الگوی مصرف (تقاضا) در اقتصاد ایران با پانزده سرفصل تخصصی که به چگونگی نحوه توزیع تقاضا و پراکندگی آن در اقتصاد کشور از دیدگاه مولف اثر می پردازد.



.فصل چهارم : سرمایه گذاری و نقش آن درتوسعه فعالیت های اقتصادی با بیست و پنج سرفصل تخصصی که ضمن پرداختن به ویژگی ها و نحوه سرمایه گذاری در اقتصاد ایران به بررسی نیازمندی های الگوی مورد نظر اقتصاد ایران در انطباق با یک الگوی پیشرفته صنعتی می پردازد.



.فصل پنجم : راه های مقابله با فروبستگی های اقتصادی در کشور با هفده سرفصل تخصصی که در آن بر ویژگی های یک اقتصاد پویا با درنظر گرفتن شرایط منطقه ای اقتصاد ایران تمرکز دارد.



در بخش دوم این کتاب که بر ظرفیت های اقتصادی کشورو نقش آن در پویایی یک اقتصاد مقاوم در کشور می پردازد با پرداختن به موضوعات مشخص شده در زیر درجلد اول مولف کتاب قصد دارد که با اشاره به ظرفیت های موجود در کشور مخاطبان خود را آماده مطالعه محورهایی (محورهای اختصاصی) نماید که به شکلی جامع در جلد بعدی این کتاب (درقالب محورهای مشخص شده در 9 جلد دیگر ) به آن پرداخته می شود.



.فصل اول از بخش دوم : جغرافیای ایران با ظرفیت های آن در پویایی اقتصاد با نگرش به ابزارهای جدید توسعه که در هفده سرفصل تخصصی به آن پرداخته می شود.



.فصل دوم از بخش دوم : الگو ومزیت های برنامه ریزی و توسعه ظرفیت های اقتصادی کشور با پانزده سرفصل تخصصی .



.فصل سوم از بخش دوم : مهندسی تحول و نقش آن در ترسیم الگوهای اقتصادی کلان با سی سرفصل تخصصی که به شکلی اختصاصی به نیازمندی های تحول در اقتصاد ایران در شکل کلان خود جهت آماده سازی بنیادهای توسعه در کشور می پردازد.



وسایر عوامل که درجلد اول این مجموعه ده جلدی , مخاطبان خود را درفضایی قرار می دهد که با پرداختن به نیازمندی های برنامه جامع تحول دراقتصاد ایران , مخاطبان را آماده مطالعه مجموعه ای ده جلدی از دیدگاه ها , اندیشه ها و پیشنهادات مولف اثر جهت برنامه توسعه توانمندی های کشور در حوزه اقتصادی می نماید.



همان گونه که در گذشته مولف اثر برجایگاه و نقش تولید در مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور در پویایی اقتصاد ایران صحه گذارده است.



این نگرش وجود دارد که اهداف ترسیم شده در شعارسال یکهزاروسیصدونودونه جهش تولید » از جمله محورهایی است که درگذشته مولف کتاب اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور » به عنوان یکی از اهداف مورد نظر در قالب توسعه توانمندی های تولید درمجموعه های صنعتی و خدماتی کشور به آن پرداخته و برآن تاکید داشته است.



رویکردی که نیازمند انجام تغییراتی بنیادین در نگرش مجموعه های صنعتی به استانداردسازی فعالیت ها و عبور از برخی شیوه های سنتی اجرا با رویکرد بهره برداری از شیوه های نوین برنامه ریزی و توسعه بهبود عملکرد می باشد. شیوه هایی که با توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور در تولید محصول با کیفیت می تواند آثار ارزشمندی را در اجرا با رویکرد جهش تولید در ابعاد کمی , کیفی , توسعه منابع , ظرفیت ها و را از خود به منصه ظهور گذارد. 




برنامه جامع توانمندسازی پارک های علم و فناوری

مدل برنامه ریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس و بررسی نقش آن در توسعه توانمندی های سازمان

اقتصاد ایران : ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » (قسمت پنجم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت چهارم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت سوم

اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت دوم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران درده گام » قسمت اول

های ,توسعه ,کشور ,اقتصاد ,اقتصادی ,ظرفیت ,اقتصاد ایران ,شده در ,سرفصل تخصصی ,ده جلدی ,آن در ,الگوی توسعه اقتصادی ,الگو وبرنامه توسعه ,وبرنامه توسعه توانمندی ,اقتصاد ایران ظرفیت

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


fanusblue به سوی روشنی دانلود رایگان مقاله10 دانلود کنید و لذت ببرید 10 سایت برتر جهان رشد کار loee برق و الکترونيک بلاگ ایرانی کانال فیلم مشاوره کنکوری رایگان وحید