بررسی آثار انطباقی الگوی توسعه اقتصادی کشور در

مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور »

با استانداردهای تحقق جهش تولید  »

  قسمت سوم »



با بررسی محورهای مشخص شده در آثار انطباقی شعارسال (جهش تولید ) به عنوان یکی از دستاوردهای مورد نظر جهت بهره برداری از الگوی معرفی شده در مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور» این گونه به نظر می رسد که الگوی معرفی شده در این مجموعه می تواند به عنوان یکی از الگوهای توسعه بهبود عملکرد اقتصادی کشور با هدف تامین شعارسال به عنوان یکی از دستاوردهای بهره برداری از این الگو مورد توجه قرار گیرد. 



توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور از جمله مومات جهش تولید در ترسیم الگوی توسعه اقتصادی کشور:


همان گونه که در گذشته مولف کتاب نقشه راه بزرگ در مصاحبه ها , اخبار و مطالب منتشر شده در این کتاب پیرامون تشریح محورهای مشخص شده در حوزه توانمندسازی تولید در مجموعه های صنعتی (تولیدکالا) و خدماتی ( تولید و ارائه خدمات فنی و مهندسی و.) اعلام نموده است. هرگونه جهش در تولید محصولات (کالا و خدمات)با هدف دستیابی به آثار و نتایج ارزشمند مورد انتظار در مجموعه های مورد نظر می باشد.



با بررسی آثار انطباقی راهکارهای پیشنهادی مولف کتاب نقشه راه بزرگ در مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو و برنامه توسعه توانمندی های کشور » از جمله محورهایی که بیش از هرچیز درقالب توسعه توانمندی های کشور در حوزه اقتصاد مورد توجه قرار می گیرد , می توان به برنامه های مورد نظر جهت توسعه توانمندی های صنعتی کشور با هدف توسعه فعالیت های بهبود در مجموعه های صنعتی و انطباق با استانداردهای بین المللی در قالب مدل های سرآمدی (تعالی) سازمانی و سیستم مدیریت کیفیت اشاره کرد.



رویکردی که در آن مولف این مجموعه ده جلدی با تاکید بر توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور برنتایجی همچون افزایش نرخ ایجاد اشتغال , ارتقای سطح کیفیت محصولات , توسعه بازارهای صادراتی محصولات (کالا و خدمات : خدمات فنی و مهندسی ) , کاهش قیمت تمام شده و.سایر عواملی تمرکز نموده است که به گونه ای بر برخی اهداف مشخص شده در شعار جهش تولید» تاکید دارد.



با بررسی محورهای مشخص شده دراین مجموعه ده جلدی که به گونه ای اختصاصی به توانمندسازی اقتصاد ایران در حوزه های مختلف می پردازد , می توان به توسعه توانمندی های صنعتی کشور به عنوان یکی از مولفه های ظرفیت ساز اقتصادی در کشور اشاره کرد. رویکردی که درقالب ترسیم الگو جهت دستیابی به اهداف مورد انتظار به هدفی همچون توانمندسازی و ایجاد جهش در تولید کشور به عنوان یکی از پدیده های مورد انتظار تمرکز دارد ودراین زمینه حاوی مطالب ارزشمند است.



انطباق این مهم با شعارسال که براهدافی همچون جهش تولید تمرکز دارد, از جمله نکات ارزشمندی است که بر ضرورت آماده سازی مجموعه ده جلدی اقتصاد ایران : ظرفیت ها , الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور » صحه می گذارد و امید است که در این مسیر بتواند موجبات دستیابی به اهداف مورد انتظار را فراهم آورد.



رویکردی که بیان از قرابت بالای اهداف ترسیم شده در آماده سازی این مجموعه ارزشمند با نیازمندی های شناسایی شده در کشور در قالب اولویت های برنامه توسعه اقتصادی دارد. از جمله آثار انطباقی مشخص شده در الگوی ترسیم شده در مجموعه مورد نظر با شعارسال که می تواند به نتایجی ارزشمند از اجرای الگو به جهش تولید به عنوان یکی از اهداف منجر شود , می توان به برخی عوامل مشخص شده در زیر اشاره کرد:



-        -توانمندسازی مجموعه های صنعتی با استناد به استانداردهای بین المللی مدیریت کیفیت و تعالی صنعتی که بر توجه الگو بر سرآمدسازی صنعت در انطباق با معیارهای مشخص شده در استانداردهای مورد نظر تاکید دارد.



-       - توانمندسازی مجموعه های صنعتی با رویکرد کاهش هزینه های تولید و اختصاص منابع حاصله از ظرفیت های تولید به برنامه های توسعه کمی محصولات.



-      -توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور با هدف استانداردسازی کیفیت محصولات به منظور توسعه بازارهای هدف در داخل و خارج از کشور (صادرات).



-      -توانمندسازی مجموعه های صنعتی تولید کالا و خدمات (خدمات فنی و مهندسی , خدمات با ارزش افزوده و.) با هدف رشد و توسعه فن آوری و روز آمدسازی ابزارها , شیوه ها و رویه های جاری در مسیر استانداردسازی .



-       - توانمندسازی مجموعه های صنعتی و خدماتی کشور با هدف رشد و توسعه سرمایه انسانی موجود دراین مجموعه ها و کاهش سطح دوباره کاری های ناشی از خطای انسانی .



-        -توانمندسازی مجموعه های ستادی دستگاه های اجرایی کشور به جدیدترین ابزارها و شیوه های بررسی , ممیزی و صدور مجوزهای اختصاصی مربوط به تولید کالا و خدمات به منظور کاهش سطح بوروکراسی اداری .



-        -وسایر محورهایی که می تواند با توانمندسازی ارکان تولید در حوزه های صنعتی و خدماتی در راستای کاهش سطح بارمراجعات تولیدکنندگان به سازمان های بالاسری و افزایش ظرفیت های تولید در بهره برداری از منابع در اختیار بتواند موجبات افزایش میزان بهره وری عملکرد و کاهش هزینه های پرت ناشی از دوباره کاری ها را فراهم آورد. 




برنامه جامع توانمندسازی پارک های علم و فناوری

مدل برنامه ریزی استراتژیک ومدیریت عملکرد اورایس و بررسی نقش آن در توسعه توانمندی های سازمان

اقتصاد ایران : ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » (قسمت پنجم)

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت چهارم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت سوم

اقتصاد ایران:ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران در ده گام » قسمت دوم

اقتصاد ایران ظرفیت ها ، الگو وبرنامه توسعه توانمندی های کشور « توانمندسازی اقتصاد ایران درده گام » قسمت اول

های ,  ,توسعه ,کشور ,تولید ,صنعتی ,    ,شده در ,های صنعتی ,مجموعه های ,توانمندی های ,اقتصاد ایران ظرفیت ,وبرنامه توسعه توانمندی ,الگو وبرنامه توسعه ,الگوی توسعه اقتصادی

مشخصات

آخرین مطالب این وبلاگ

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها


kahrobaliner کسب درآمد دلاری مرکز خدمات مشاوره برتر برای انتخاب گزینه برتر نرم افزار های برتر آنلاين بست - راهنماي خريد بهترين ها knasimkhazan پژوهش دریافتی postcl ziroclient2020 harmonitka